VUOROVAIKUTUSKOULUTUSTA KAIKILLA MAUSTEILLA!

Toimivan vuorovaikutuksen merkitys työhyvinvointiin, yhteistyön laatuun sekä työssä jaksamiseen on kiistaton. Omalla ilmaisullaan jokainen voi vaikuttaa yhteistyön sujuvuuteen ja työyhteisön viihtyvyyteen. Mikä parasta - vuorovaikutustaidot ovat konkreettisia tekoja ja halutessa helposti opittavissa! 

SUJUVASSA VUOROVAIKUTUKSESSA JOKAINEN PÄÄSEE KÄYTTÄMÄÄN OMIA VAHVUUKSIAAN 

Työtilanteessa tavoitteena on saada fokus olennaiseen, eli käsillä olevaan työhön tai asiaan. Jokaisen tulisi tiedostaa vastuunsa yhteisestä työilmapiiristä ja siitä ilmaisusta, mitä osaltaan tuo työyhteisön kohtaamisiin. Rakentavassa vuorovaikutuksessa jokainen pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan ja näin saadaan erilaiset toimintatavat ja näkemykset työyhteisön rikkaudeksi.

KOULUTUKSESSA USKOMME OIVALLUKSIIN

Oivallukset syntyvät toiminnallisten harjoitteiden ja spontaanin keskustelun avulla, turvallisessa ohjauksessa. Vuorovaikutuskoulutuksen ammattilaisina olemme todistaneet toiminnallisten harjoitteiden voiman kaikessa oppimisessa. Käsittelemme koulutuksissa työyhteisön haastavia kohtaamisia niin asiakaspalvelun, kuin työyhteisön sisäisen vuorovaikutuksen näkökulmasta- mitä minä voin tehdä helpottaakseni yhteistyön sujumista.

RAKATAn kouluttajat ovat ammattinänäyttelijöitä. Näyttelijäntyömme on halutessa käytettävissänne kaikissa koulutusmuodoissa.  Esimerkkikohtauksien avulla autamme teidät havainnoimaan yhtälailla työyhteisönne voimavaratekijät kuin karikotkin. Vuorovaikutuksen ammattilaisten ohjauksessa toiminnallinen oppiminen jättää vahvan ja positiivisen muistijäljen käsitellyistä teemoista

Pystymme räätälöimään tilaisuuksia aina pienryhmistä tuhannen ihmisen tapahtumiin ja kestoltaan 20 min aamuherättelystä useamman päivän intensiivisiin koulutuskokonaisuuksiin.

Alla on menu josta voitte valita teitä kiinnostavat aiheet, niin räätälöimme juuri teidän tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

Koulutuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

MENU

- Show and Tell -

Vuorovaikutus ja yhteistyötaidot

Rakentavassa vuorovaikutustilanteessa on helppo ratkaista ongelmat luovasti, saada aikaan synergiaa ja kehittää ideoita yhteistyöhön sitoutuneesti. Me näytämme miten ei kannata toimia ja tietysti miten homma sujuu parhaiten!

- Ensemble -

Voittavan joukkueen resepti

Onko teillä uusi tiimi vai kaipaako vanha kokoonpano uutta innostusta ja virtaa? Toimivassa ryhmässä jokainen yksilö saa voimaa kollektiivista ja tulos on aina isompi kuin osien summa. Sparraamme teitä kohti uusia ennätyksiä!

- Heroes and Villains -

Asiakaspalvelu, eli asiakkaan palveleminen

Kaipaako asiakkaasi parempaa palvelua vai pitäisikö asiakkaiden vain olla parempia? Kehittämällä ensimmäistä saat luultavasti toisen kaupan päälle. Kaikki kiteytyy kolmeen koohon: keskity, kuuntele, kiinnostu!

- Limelight -

Rento esiintyminen

Jännitätkö esiintymistä? Niin mekin! Mutta se ei tarkoita että sitä tarvitsisi pelätä. Avaamme työkalupakin jonka avulla tunnistat vahvuutesi ja otat askeleen kohti rennompaa, nautinnollista esiintymistä!

Sekä yksityis- että ryhmävalmennuksia.

- Show must go on -

Työhyvinvointi. Jotta jaksat

Tiedostatko mitä tuot yhteiseen työilmapiiriin ja millainen vaikutus sillä on? Työilmapiirin rakentumisesta kaikki ovat yhtä suuressa vastuussa. Tarjoamme viihdyttäviä harjoitteita ja virkistäviä ajatuksia joilla työilmapiiri paranee hetkessä!

- Standing ovations -

Palautteen antaminen. Ja sen vastaanottaminen

Palautteen saaminen auttaa meitä kehittymään sekä vahvistaa osaamistamme. Sen pitäisi olla luonnollinen osa meidän jokaista työpäiväämme. Miksi se ei ole sitä? Miksi palautteen antaminen ja vastaanottaminen koetaan niin vaikeaksi? Miksi vain negatiivinen palaute on uskottava? Meiltä myyttejä murtavia vastauksia!

-Full art experience-

Strategian, vision tai arvojen prosessointi taiteen keinoin Miellyttävä hyppy mukavuusrajojen ulkopuolelle, jossa osallistujat saadaan innostumaan strategiasta ja visiot muuttuvat toiminnaksi. Prosessoinnin lopputulos voi olla teemoitetut pienet esitykset tai lyhytelokuvat taiteen eri tyylilajeissa. Työskentely sitouttaa, motivoi sekä auttaa sisäistämään ja ymmärtämään käsiteltäviä teemoja uudesta näkökulmasta. -Impro strikes back- Innostu improvisoinnista Heittäytyminen iloisesti päin vaaraa, toinen toista tukien. Näe työkaverisi uusin silmin ja löydä omat uinuvat talenttisi.

- Think Big -

Eikä tässä vielä kaikki. Rakennetaan yhdessä isompia kokonaisuuksia. Anna meidän huolehtia koko päivän ohjelmasta. Juonnamme, fasilitoimme, koulutamme ja päivän päätteeksi tarjoamme improvisoidun esityksen! Luodaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!